Thuis Culinair

Iets te vieren? Van Barneveld Culinair!
Een verjaardag, jubileum, kraamfeest of iets anders te vieren? Van Barneveld Culinair neemt graag de catering voor je uit handen. Van feestelijke hapjes tot een heerlijke lunch of een uitgeserveerd diner. Voor een intiem gezelschap of een grote groep. Alles is mogelijk. En voor ieder budget.

Ook voor servies, meubilair, bediening en aankleding bent je bij ons aan het juiste adres. Van Barneveld Culinair is gespecialiseerd in complete service. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is zodat je zorgeloos kunt genieten. Enjoy your moment!

Thuis uit eten
Thuis genieten van de luxe van een restaurant? Onze chefkok komt graag bij je langs om je huis om te toveren tot een privé-restaurant. Geniet samen met familie en vrienden in het comfort van je eigen huis van heerlijke gerechten ter plekke bereid in je eigen keuken. Je kunt zorgeloos genieten en hebt alle tijd voor je gasten. Wij nemen het servies mee, dekken de tafel, koken en doen de afwas. Onze chefkok maakt een menu op maat geheel afgestemd op je wensen en budget. Een onvergetelijke ervaring!

Een voorstel aanvragen?
Proef en ervaar zelf hoe wij voor jouw feest, borrel, diner of receptie het verschil kunnen maken en neem contact met ons op voor een culinair voorstel op maat via 020 – 358 51 18 of info@vanbarneveldculinair.nl. Wij denken graag met u mee.